Healingirl
 
 ET healing in real life

Wie ben ik?

Mijn naam is Leonie van Rossenberg, 49 jaar oud, getrouwd en we hebben twee lieve kinderen. Ik ben een healer en doe dit heel graag. 

Zelf heb ik in 2009 mijn eerste healing ontvangen. Wat een wonderlijk geweldige ervaring en wat heeft het me geholpen om met mijn eigen hooggevoeligheid en spiritualiteit om te gaan! Het bracht me op het pad van de persoonlijke en spirituele ontwikkeling en heeft me veel goeds gebracht. Een paar jaar later kwam de wens om anderen te helpen. Ik kreeg het gevoel dit te mogen doen door middel van healings. Hiermee ben ik in 2011 begonnen en via ET healer Chagai Katz heb ik kennis gemaakt met ET healing. De healings die ik van zijn team heb ontvangen, hebben mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling. Chagai heeft me opgeleid en nu werk ik sinds 2018 met mijn eigen ET team.